Nuggetsy Chorizo z sosem Chimichurri mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka linków chorizo, śmietana, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jest idealny do Super Bowl. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Chorizo Nuggets z sosem Chimichurri, Nuggetsy z kurczaka w sosie musztardowym, oraz Copycat Chick-Fil-A Nuggets with Honey Mustard Dipping Sauce.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym umieścić wszystkie składniki sosu Chimichurri z wyjątkiem kwaśnej śmietany. Okładka; mieszaj na dużej prędkości, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z kwaśną śmietaną; przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chimichurri
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W patelni 2-quart heavy-bottom rozgrzej 2 do 3 cali oleju do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W średniej misce, miejsce 2 łyżki Bisquick mix; dodać chorizo, i wrzucić do lekko płaszcz. W średniej misce, wymieszać jajka, mleko, Pozostałe 1 szklanka Bisquick mix, mączka kukurydziana, kminek i pieprz. Dip Bisquick powlekane chorizo do ciasta.