Chop Suey
Chop Suey może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sos sojowy, kiełki fasoli mung i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Chop Suey, Chop Suey, oraz Chop Suey Kena Homa.
Instrukcje
W misce wymieszać ząbki czosnku, 1 łyżkę sosu ostrygowego, sos sojowy, sól i 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej. Wymieszać z wieprzowiną i marynować 15 minut.
Warzywa pokrojone należy trzymać osobno.
Podgrzać wok na dużym ogniu, aż kropla wody upuszczona na powierzchnię gotowania natychmiast wyparuje.
Skropić 1 łyżeczkę oleju roślinnego wokół boku woka, następnie podsmażyć seler naciowy, doprawić solą, aż będzie chrupiący, około 2 minut.
Przełożyć seler do dużej miski. Podgrzej woka i podsmaż każde Pozostałe warzywo osobno w ten sam sposób (ale pozostaw tylko 1 minutę na kiełki fasoli), dodaj 1 łyżeczkę oleju do woka przed każdą porcją i przypraw solą. Podczas smażenia bok choy, zacznij od żeberek, a następnie dodaj liście i 1 łyżkę wody po 1 minucie.
Przenieść każde warzywo jako gotowane do miski z selerem.
Wymieszać bulion z kurczaka, 1 łyżeczka sosu ostrygowego i 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej.
Podgrzać woka na dużym ogniu, aż kropla wody natychmiast wyparuje.
Skropić 1 łyżkę oleju roślinnego wokół boku woka, następnie smażyć wieprzowinę, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół.
Zwróć wszystkie warzywa do wok i wrzucić. Zrób studnię w środku, a następnie wymieszaj mieszankę bulionu i dodaj do studni. Doprowadzić sos do wrzenia, niezakłócony, a następnie wymieszać, aby połączyć z wieprzowiną i warzywami.
Podawać natychmiast, z ugotowanym ryżem.