Chocolaty Peanut Butter Cake

Chocolaty Peanut Butter Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego ciasta z masłem orzechowym. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło orzechowe, mieszankę ciasta czekoladowego, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Chocolaty Peanut Clusters, Nutella-pieczywo z masłem orzechowym (Peanut Butter Loaf Cake), oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake ze specjalnym masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Posypać pianki do nasmarowanego 13x9-in. patelnia do pieczenia. W dużej misce połączyć mieszankę ciasta, wodę, masło orzechowe, olej i jajka; ubić na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na medium przez 2 minuty lub do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
PiankiPianki
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać pianki; posypać czekoladowymi wiórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
PiankiPianki
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Fajne na drucianym stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn