Chocolate Pistachio Thins
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Chocolate Pistachio Thins spróbować. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu z migdałów, oliwy z oliwek, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pistacjowo-Imbirowe Thins, Pistacjowo-Kardamonowy, oraz Czekoladowo-Pomarańczowe Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8 ½ przez 4 ½ cala metalowej patelni z folią nonstick lub dobrze nasmarować i linia z pergaminem paper.In w małej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku i sól. Zestaw aside.In dużą miskę miksera ubijać białka, aż zaczną tworzyć się sztywne szczyty. Mikser będzie stopniowo dodawać cukier czubate łyżki na raz, a następnie ekstrakty i oliwę z oliwek.Za pomocą dużego gumowego lub silikonowego skrobaka delikatnie złóż mieszankę mąki – stracisz część objętości, gdy to zrobisz, ale to jest w porządku. Fold in the nuts,
Rozłóż ciasto równomiernie na patelni bochenka i piec na środkowej półce przez 25 minut lub aż pojawi się zestaw.
Ostudzić na patelni na godzinę, a następnie podnieść z patelni i całkowicie ostudzić. Lub można go schłodzić (co ułatwia krojenie), aż będzie gotowy do drugiego pieczenia.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. Ustaw Bochenek czekolady na desce do krojenia. Za pomocą dużego ząbkowanego noża, pokroić kawałki o grubości 1/4 cala i ułożyć je na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia.
Piecz kawałki przez około godzinę w temperaturze 200 stopni.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.