Chocolate-Peanut Butter Crunch Pops

Chocolate-Peanut Butter Crunch Pops
Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Mieszanka cukru pudru, kremowe masło orzechowe, kelloggâ € ™s® Rice krispiesâ® cereal, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chocolate-Peanut Butter Crunch Pops, Chocolate Peanut Butter Kit Kat Crunch Bars, oraz Czekolada Masło Orzechowe Crunch Lody.

Instrukcje

1
Wymieszać masło orzechowe, masło i cukier w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać płatki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
3
Kształt na 18 (1-1 / 2-calowe) kulki. Włóż lizak do środka każdej piłki. Zamrażać 10 min. Kulki zanurz w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
4
Umieść w jednej warstwie na woskowanej, pokrytej papierem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn