Niemieckie Lody Czekoladowe

Niemieckie Lody Czekoladowe
Niemiecki ciasto czekoladowe lody może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 11g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy mlecznej czekolady, bogaty & kremowy lukier kokosowy pecan, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Niemieckie Lody Czekoladowe, Niemieckie Lody Czekoladowe, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać pół na pół, mleko, kakao i chipsy czekoladowe do duszenia na średnim ogniu, mieszając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Zdjąć z ognia.
3
W dużej misce ubij żółtka trzepaczką, aż się rozjaśnią. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Stopniowo dodawać ciepłą mieszaninę mleka, mieszając aż do połączenia. Powrót mieszaniny do rondla. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, pokrywa tył łyżki i osiąga 77°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Wlać mieszaninę do zamrażarki do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. W międzyczasie umieść kawałki ciasta na arkuszu ciastek; zamrozić 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Kawałki ciasta wymieszać z lodami; zawirować w lukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
7
Przenieść do pojemnika zamrażarki. Przykryć; zamrozić 2 godziny lub do czasu podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn