Niemieckie Lody Czekoladowe
Niemiecki ciasto czekoladowe lody może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 11g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy mlecznej czekolady, bogaty & kremowy lukier kokosowy pecan, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Niemieckie Lody Czekoladowe, Niemieckie Lody Czekoladowe, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać pół na pół, mleko, kakao i chipsy czekoladowe do duszenia na średnim ogniu, mieszając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści.
W dużej misce ubij żółtka trzepaczką, aż się rozjaśnią. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Stopniowo dodawać ciepłą mieszaninę mleka, mieszając aż do połączenia. Powrót mieszaniny do rondla. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, pokrywa tył łyżki i osiąga 77°.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Wlać mieszaninę do zamrażarki do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. W międzyczasie umieść kawałki ciasta na arkuszu ciastek; zamrozić 20 do 30 minut.
Kawałki ciasta wymieszać z lodami; zawirować w lukrze.
Przenieść do pojemnika zamrażarki. Przykryć; zamrozić 2 godziny lub do czasu podania.