Chocolate Kahlúa Macadamia Madness

Chocolate Kahlúa Macadamia Madness
Chocolate Kahlúa Macadamia Madness to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 56 minut. Jeśli masz natychmiastowe granulki espresso, masło, ganache i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Sernik Kahlua z czekoladowym sosem Kahlua (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), oraz Kahlúa budyń chlebowy z sosem Kahlúa z białej czekolady.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz kęsy czekoladowe i masło; gotuj na średnim ogniu, aż się stopią, często mieszając. Odstawić; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W średniej misce ubijamy jajka i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj roztopioną mieszaninę czekolady, kakao i następne 4 składniki; mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
4
Wlać do lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
5
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do zestawu. Schłodzić na drucianym stojaku 30 minut. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni i uwolnij boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Rozłóż wierzch ciasta Ganache, pozwalając mu spływać po bokach. Przykryć luźno i schłodzić 8 godzin. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
* Jeśli nie możesz znaleźć instant espresso granules lub pragniesz bardziej subtelnego smaku kawy, zastąp instant coffee granules granulkami instant espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W56 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn