Chocolate Creme Brulee
Przepis Chocolate Creme Brulee jest gotowy w około 2 godziny i 50 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 852 kalorie, 11g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Likier czekoladowy, cukier, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Chocolate Creme Brulee, oraz Chocolate Creme Brulee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej wielkości rondlu na średnim ogniu, połączyć śmietanę, cukier, Likier i wanilia. Gdy mieszanina jest ciepła dodać kakao w proszku i czekolady i ubijać do wymieszania.
Żółtka umieścić w dużej misce ze stali nierdzewnej. Powoli dodać ciepłą mieszaninę czekolady do jaj, trochę na raz, podczas ubijania. Odcedzić i wlać do poszczególnych porcelanowych ramekin.
Umieść ramekiny na dużej patelni do pieczenia.
Wlać tyle gorącej wody do patelni, aby dojść w połowie drogi do boków ramekins.
Piec do firmy w centrum, około 30 minut.
Wyjmij ramekiny z łaźni wodnej i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Umieścić w lodówce na 2 godziny. Pył z cukrem i karmelizować palnikiem propanowym.