Przepis Chocolate Chip Wegańskie chleb bananowy mogą być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 329 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 460 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Udaj się do sklepu i odbierz niebieloną mąkę, bezmleczny pasta maślana, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chocolate Chip Banana Bread Energy Bars (vegan & GF!), Chocolate Chip Banana Bread Energy Bars (vegan & GF!), oraz Chocolate Chip Banana Bread Energy Bars (vegan & GF!).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 8x4 lub 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce zmiksować cukier i maślankę mikserem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Maślana
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na chleb bananowy. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.