Chocolate Chip Madeleines

Chocolate Chip Madeleines
Chocolate Chip Madeleines jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę, jajka z wolnego wybiegu, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Madeleiny, Chocolate Dipped Madeleines, oraz Chocolate Orange Madeleines.

Instrukcje

1
Masło i miód rozpuścić w małym rondlu i dusić do syropu-około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wlać do miski i odstawić do ostygnięcia. Nie martw się, jeśli mieszanka lekko się rozdzieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Używając elektrycznego stojaka lub ręcznego miksera, ubijaj jajka i cukier razem przez około 8 minut lub do potrojenia objętości mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Złóż mąkę, a następnie mieszaninę masła i pozostaw do wystygnięcia. Wymieszać posiekaną czekoladę do masy tortowej. Odpocznij w lodówce na kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło i mąkę formy madeleine. Umieść łyżeczkę mieszanki do każdej formy i piec przez około 15 minut lub aż po prostu twarde w dotyku i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
MadeleineMadeleine
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Najlepiej podawać na ciepło.
7
Z ekologicznych receptur czekolady Green & Black: Nowa Kolekcja pod redakcją Micah Carr-Hill. Tekst © 2010 by Cadbury Holdings Limited; Prawa autorskie do zdjęć © 2010 by Jenny Zarins. Wydany w 2010 roku przez Kyle Books, nakładem Kyle Cathie Ltd.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn