Chocolate Chip Madeleines
Chocolate Chip Madeleines jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę, jajka z wolnego wybiegu, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Madeleiny, Chocolate Dipped Madeleines, oraz Chocolate Orange Madeleines.
Instrukcje
Masło i miód rozpuścić w małym rondlu i dusić do syropu-około 8 minut.
Wlać do miski i odstawić do ostygnięcia. Nie martw się, jeśli mieszanka lekko się rozdzieli.
Używając elektrycznego stojaka lub ręcznego miksera, ubijaj jajka i cukier razem przez około 8 minut lub do potrojenia objętości mieszaniny.
Złóż mąkę, a następnie mieszaninę masła i pozostaw do wystygnięcia. Wymieszać posiekaną czekoladę do masy tortowej. Odpocznij w lodówce na kilka godzin.
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło i mąkę formy madeleine. Umieść łyżeczkę mieszanki do każdej formy i piec przez około 15 minut lub aż po prostu twarde w dotyku i złoty kolor.
Najlepiej podawać na ciepło.
Z ekologicznych receptur czekolady Green & Black: Nowa Kolekcja pod redakcją Micah Carr-Hill. Tekst © 2010 by Cadbury Holdings Limited; Prawa autorskie do zdjęć © 2010 by Jenny Zarins. Wydany w 2010 roku przez Kyle Books, nakładem Kyle Cathie Ltd.