Choc-fondanty orzechowe z czekoladą i wiśniami zajmuje ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 803 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.17 za porcję. 25 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać masło, chrupiące masło orzechowe, duży słoik wiśniowy kompot, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Fondanty Czekoladowe Bez Mąki, Czekoladowe fondanty orzechowe, oraz Fondanty Do Espresso I Czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Najpierw zrób glebę.
2
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Cienko pokroić ciasto czekoladowe i położyć na tacach do pieczenia wyłożonych pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
Piec przez 30 minut, obracając plastry do połowy, aż będą ostre w dotyku. Umieść w robocie kuchennym i whizz do chrupiących okruchów. Będzie dobrze przechowywać do tygodnia w szczelnej puszce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodać kremówki przez szczotkowanie 6 dariole formy dobrze z roztopionym masłem. Schłodzić przez 1 min, a następnie ponownie umyć. Włożyć łyżkę proszku kakaowego do jednego i wstrząsnąć tak, aby całość wewnątrz była pokryta, następnie wywinąć resztę do następnego i stuknąć w dno dariole, aby wydostać się z nadmiaru. Powtórz z wszystkimi dariolami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Gruby Czerwony Cukier
6
Ubij zmiękczone masło, masło orzechowe, cukier i waniliowy, aby je zmiksować, następnie ubić jajka, a następnie mąkę. Wymieszać z roztopioną czekoladą i podzielić na dariole. Schłodzić do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Do serwowania, piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piecz kremówki przez 10-12 minut Góra zostanie ustawiona, ale powinieneś poczuć miękki środek podczas prod.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Dodaj mały stos ziemi do każdej płyty i wierzch wiśnią lub umieść ziemię w mini wiadrze lub doniczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
10
Dodaj łyżkę kompot wiśniowy do każdego talerza i top z gałką lodów waniliowych. Na koniec ostrożnie obrócić każdy czekoladowy fondant na talerz, który powinien łatwo wyjść.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)