Chleby Wegetariańskie
Wegetariańskie bochenki to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 113 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, mąkę kukurydzianą, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Trzy bochenki w jednym, Bochenki Szynki, oraz Chleb Żytni Wiejski dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W blenderze lub robocie kuchennym połącz mleko, olej, białka, miód i warzywa. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Dodać mąkę kukurydzianą, sól i mieszaninę warzyw do mieszaniny drożdży; dobrze wymieszać. Wymieszaj wystarczającą ilość mąki, aby uformować sztywne ciasto.
Obrócić na mąkę; ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 8-10 minut. Nie pozwól wstać. Podziel na pół. Kształt na dwa bochenki.
Miejsce w dwumeczu 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż zbrązowieje.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce.