Chleb Żurawinowo-Orzechowy
Chleb żurawinowo-orzechowy to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ciasta chlebowego, żurawiny, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Maszyna Do Chleba Chleb Pełnoziarnisto-Żurawinowy, Podstawowy chleb z rodzynkami lub chleb żurawinowy, oraz Listwy mocujące daty i nakrętki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzień wcześniej umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; dodaj 1/3 szklanki rodzynek, żurawiny i orzechów. Ugniatać 2 minuty lub do dobrze połączonego. Uformuj bochenek i umieść na patelni o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć folią; przechowywać w lodówce na noc lub do podwojenia wielkości. Rozgrzej piekarnik do 37
Spryskać wierzch ciasta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut. Przykryć folią.
Piec 15 minut dłużej, lub aż bochenek jest rumiane na dole i brzmi puste po naciśnięciu. Cool 10 minut na stojaku drucianym.