Chleb ziołowy z serem
Chleb serowo-ziołowy może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 162 kalorie . Ten przepis jest dla 12 osób. Za 54 centy za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, tymianku, ząbków czosnku i zielonej cebuli. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Ta ocena jest solidna. Mini chlebek małpi z czosnkiem i ziołami , kanapka z ogórkiem i rzodkiewką z kremem z sera koziego z cytryną i ziołami oraz miecznik z sosem ziołowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na małej patelni nieprzywierającej podsmaż cebulę i czosnek w margarynie przez 1-2 minuty. Wymieszaj z przyprawami.
Posmaruj przekrojone boki pieczywa francuskiego i posyp serem.
Każdy kawałek chleba owiń luźno w duży kawałek mocnej folii aluminiowej; zlep brzegi folii.
Piec w temperaturze 400°C przez 20–25 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe i ser się rozpuści.
Pokrój każdy kawałek na sześć plasterków.