Chleb Ze Złotym Jajkiem

Chleb Ze Złotym Jajkiem
Przepis Złoty chleb jajeczny może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 3 godziny i 5 minut. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli masz sól, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, Chleb Czosnkowy Złoty, oraz Złoty Mikołaj Chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni do chleba umieść wszystkie składniki w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Piec zgodnie ze wskazówkami maszynki do chleba (sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn