Chleb Z Szynką Karmelową
Chleb z szynką karmelową wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 22g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, mieloną wołowinę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Karmelowo-Figowy Bochenek, Pull-Apart Caramel Loaf, oraz Ciasto karmelowo-jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić chleb w dużej misce, wlać mleko i namoczyć do miękkości. Dobrze rozgnieść, następnie wymieszać z szynką, wołowiną, jajkami, solą, suchą musztardą i 1/3 szklanki brązowego cukru.
Dokładnie wymieszać i zapakować mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia 9x13. Wymieszać razem 1 szklankę brązowego cukru, mąki i przygotowanej musztardy. Wymieszaj tyle octu, aby uzyskać pastę do smarowania.
Rozłóż polewę na wierzchu mięsa.
Piec w nagrzanym piekarniku przez godzinę, aż zmielona wołowina się ugotuje, a polewa ładnie rumiana.