Chleb Z Serem Cheddar
Chleb z serem Cheddar może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Z Serem Cheddar, Cheddar Ser Ciasto Chleb, oraz Rozmaryn Cheddar Ser Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 8x4-lub 9x5-calowy bochenek patelni ze skróceniem lub sprayu do gotowania. W dużej misce wymieszać mąkę i musztardę.
W małej misce, wymieszać mleko, roztopione masło i jajka, aż dobrze wymieszane.
Dodać do mieszanki mąki; dobrze wymieszać. Wymieszać w 1 szklance sera.
Posypać 1/4 szklanki sera. Wierzch z 1 łyżką masła.
Piec 50 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.