Chleb Z Serem Cheddar

Chleb Z Serem Cheddar
Chleb z serem Cheddar może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Z Serem Cheddar, Cheddar Ser Ciasto Chleb, oraz Rozmaryn Cheddar Ser Chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 8x4-lub 9x5-calowy bochenek patelni ze skróceniem lub sprayu do gotowania. W dużej misce wymieszać mąkę i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
MusztardaMusztarda
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, wymieszać mleko, roztopione masło i jajka, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać do mieszanki mąki; dobrze wymieszać. Wymieszać w 1 szklance sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać 1/4 szklanki sera. Wierzch z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
6
Piec 50 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn