Chleb Z Orzechami Bananowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bananowy chleb orzechowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.39 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cynamon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy.
Instrukcje
Posmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 5 cali sprayem do gotowania.
Rozłóż orzechy włoskie na patelni i tosty w piekarniku przez 5 do 8 protokół, lub aż pachnące; ostudzić.
W średniej misce wymieszać mąkę z sodą oczyszczoną, cynamonem i solą. W innej misce, połączyć cukier, jajka i olej i ubić z dużą prędkością, aż jasny i kremowy.
Dodać tłuczone banany i wanilię i ubić na gładką masę. Wymieszać suche składniki aż do całkowitego wymieszania. Złóż orzechy.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec na środku piekarnika przez 50 do 60 minut, lub aż wierzch będzie sprężysty i tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Niech Bochenek ostygnie na patelni na 10 minut przed obracając go na stojaku do całkowitego ostygnięcia.