Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, oliwę z oliwek, nasiona słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Proso Bezmleczny/Bezglutenowy, Bezglutenowe / Bezmleczne Bułeczki Z Prosa, oraz Muffinki Bananowe Z Kaszą Gryczaną (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąki, skrobie, ksantan, 2 łyżki łuski psyllium, Mączka migdałowa, nasiona i mielone pekan, sól, soda oczyszczona i proszek do pieczenia.Rozpuścić drożdże w 1/2 szklanki letniej wody z jedną łyżeczką syropu z agawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Psyllium
Guma Ksantanowa
0,5 łyżeczki Soli
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz jajka, oliwę z oliwek, drugą połowę szklanki letniej wody.Wymieszać 4 łyżki łuski psyllium do 3/4 szklanki wody. Dobrze wymieszać, aby rozpuścić, a następnie natychmiast wrzucić rozpuszczone łuski do mieszaniny olej-woda i ubijać, aż uzyskasz gładki krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Psyllium
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Rozpuszczone drożdże wlać do mieszanki mąki, następnie wrzucić do mieszanki jajecznej i zacząć ugniatać z hands.It ' s ważne, aby ugniatać ręcznie, bo trzeba czuć, czy ciasto staje się zagniatać. Jeśli jest zbyt suchy, powoli dodaj trochę letniej wody, aż do uzyskania wilgotnego, ale dobrze zagniatanego ciasta.Zagnieść co najmniej 10 minut na powierzchni skrobiowej.Uformuj jeden okrągły bochenek, umieść Bochenek w dużej misce.Przykryj i pozostaw w ciepłym miejscu na 2 godziny.Po 2 godzinach nie wbijaj ciasta! Delikatnie wyciągnij wyrośnięty bochenek z miski i połóż na wyłożonej papierem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść tacę w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F lub 180 stopni Celsjusza.NIE PODGRZEWAJ!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec przez 1 godzinę.Po godzinie drewniany szpikulec włożony w środek bochenka powinien wyjść czysty, a dno bochenka powinno brzmieć pusto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Ostudzić na stojaku z drutu. W przeciwieństwie do innych chlebów bezglutenowych, ten może być krojony i spożywany na ciepło.Smacznego!