Chleb Wiśniowo Orzechowy

Chleb Wiśniowo Orzechowy
Chleb Wiśniowo-Orzechowy to wegetariański przepis lakto ovo składający się z 64 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 156 kalorii. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mało kto lubił ten chleb. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Mieszanka wiśni maraschino, maślanki, cukru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 10%. Podobne przepisy obejmują chleb wiśniowo-orzechowy {Pat's}, słodki, miękki chleb wiśniowy z polewą wiśniowo-migdałową i lawiny błotne wiśniowo-orzechowe.

Instrukcje

1
W dużej misce utrzyj masło z cukrem na jasną i puszystą masę. Ubij żółtka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodajemy do ubitej masy na zmianę z maślanką, tylko do połączenia (ciasto będzie gęste).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
W małej misce ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć do ciasta. Dodać wiśnie i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Przenieś do czterech natłuszczonych i posypanych mąką 8-calowych. x 4 cale patelnie do chleba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta, a bochenki będą złotobrązowe. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn