Chleb Truskawkowo-Orzechowy
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 372 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli 1,57 zł za porcję spada w budżecie, chleb truskawkowo-orzechowy może być świetny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wyparowanego soku z trzciny cukrowej, sody oczyszczonej, truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Eggless Strawberry Bread-wegański chleb truskawkowy, Listwy mocujące daty i nakrętki, oraz Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 x 5 cali lub wyłóż papierem do pieczenia.
Połowę truskawek umieścić w blenderze i puree.
Dodaj tyle truskawek, aby zrobić 1 szklankę puree. Odstawić resztę truskawek.
Wlać puree do rondla, doprowadzić do wrzenia i gotować stale mieszając przez 1 minutę.
Puree wyjąć z ognia i ostudzić. Pokrój Pozostałe strawberries.In dużą miskę, śmietanę z cukrem, margaryną i jajkami. W osobnej misce ubijamy mąki, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
Dodać jedną trzecią mieszaniny mąki do masła i mieszaniny jaj, i włączyć, a następnie dodać połowę mleka i włączyć. Powtarzaj, aż do dodania całej mąki i mleka, a następnie złóż puree z truskawek, pokrojone truskawki i orzechy włoskie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez około 1 godzinę, lub do momentu, gdy tester wyjdzie czysty.
Pozostawić chleb na 5 minut, a następnie wyjąć go z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.