Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba słonecznikowego owsianego. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajka, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb pełnoziarnisty słonecznikowy lniany (do Maszyny do chleba), Maszyna Do Chleba Płatki Owsiane-Chleb Słonecznikowy, oraz Maszyna Do Chleba Płatki Owsiane-Chleb Słonecznikowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć 2 szklanki mąki uniwersalnej, 3/4 szklanki owsa, cukier, orzechy włoskie, ziarna słonecznika, drożdże i sól. W małym rondlu podgrzej wodę, olej, maślankę i miód do 120°-130°.
Dodaj do suchych składników; beat aż dobrze wymieszane. Ubić 1 jajko, aż będzie gładkie. Wymieszać z mąką pełnoziarnistą i wystarczającą ilością pozostałej mąki uniwersalnej do utworzenia miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.