Chleb słonecznikowy Lisa

Chleb słonecznikowy Lisa
Chleb słonecznikowy Lisa wymaga ok. 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką ciepłe odtłuszczone mleko, mąkę chlebową, melasę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Maszyna Do Chleba Płatki Owsiane-Chleb Słonecznikowy, Chleb pełnoziarnisty słonecznikowy lniany (do Maszyny do chleba), oraz Maszyna Do Chleba Płatki Owsiane-Chleb Słonecznikowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl; naciśnij Start.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia10
Magazyn