Chleb Pszenny Bananowy
Chleb pszenny bananowy jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 94 centów za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, miodu, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 57 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarnisty chleb bananowy – nawet miłośnicy białej mąki polubią ten chleb, Chleb Bananowy Pełnoziarnisty, oraz Pełnoziarnisty Chleb Bananowy Z Orzechami podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię bochenkową 9 x 5 cali. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C).
Połączyć olej, miód, jajka, wanilia i puree banany w misce.
W dużej misce ubić mąkę, kiełki pszenicy, sól i sodę oczyszczoną. Zrobić dobrze w suchych składników i dodać mieszaninę bananów.
Wymieszać, aż suche składniki zostaną zwilżone. Wymieszać z orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Test na doneness i cool na drucianym stojaku.