Chleb pomidorowy II
Chleb pomidorowy II może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 336 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, cukru, grubo zmielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Pomidorowo-Pesto, Wypiek chleba: pomidor, ser i boczek, oraz Chleb z pomidorami i boczkiem (do maszynki do chleba).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Na małej patelni z sosem przykryj nieobrane ząbki czosnku wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować ząbki czosnku przez 15 minut; odcedzić, ostudzić, rozgnieść i odstawić.
Umieść orzeszki piniowe na blasze do pieczenia i tosty w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), aż złoty, o 10 protokół; ostudzić i odstawić.
W dużej misce przesiać mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Dodaj posiekane suszone pomidory, zieloną cebulę, rozdrobnione Provolone, rozmaryn, czarny pieprz i prażone orzeszki piniowe.
W średniej misce, śmietany razem skrócenie i cukier.
Wymieszaj jajka, tłuczony czosnek, olej z pomidorów i maślankę.
Dodać mieszaninę skracania/maślanki do mieszaniny mąki i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka.
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 5 minut, a następnie obrócić na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć.