Chleb Pomidorowo-Pieprzowo-Serowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba pomidorowo-pieprzowego z serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz suszone pomidory suszone na sucho, wodę, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Wypiek chleba: pomidor, ser i boczek, oraz Carpaccio pomidorowe z 4 pieprzem Mix.
Instrukcje
W małej misce zalać wrzącą wodą płatki zbożowe i pomidory; odstawić 5 minut lub aż mieszanina będzie letnia.
W dużej misce rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie. Wymieszać mieszaninę zbóż, olej, sól, mielone ziarna pieprzu, ser i tyle mąki, aby miękkie ciasto.
Wyłożyć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; zagnieść około 5 minut lub aż będzie gładkie i sprężyste.
Umieść ciasto w wysmarowanej misce i obróć nasmarowaną stroną do góry. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce 1 do 1 1/2 godziny lub do podwójnego rozmiaru.
Nasmaruj dużą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. Delikatnie wciśnij pięść do ciasta, aby spuścić powietrze. Kształt ciasta na 10-calowy Bochenek.
Miejsce na blasze. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce 30 do 40 minut lub aż prawie dwukrotnie w rozmiarze.
Piekarnik rozgrzać do 177°. zrobić 1/4-cala-głębokie szczeliny w górnej części bochenka z ostrym nożem.
Piec około 35 minut lub do bochenka brzmi puste po dotknięciu na dnie.