Chleb Pleciony

Chleb Pleciony
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Jeśli 51 centów za porcję spada w budżecie, pleciony chleb może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mąkę, płatki ziemniaczane instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pleciony Chleb Jajeczny, Pleciony Chleb Jajeczny, oraz Pleciony Chleb Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę, drożdże, miód, mąki, płatki ziemniaczane i suche mleko w misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta. Zagniataj, aż mieszanina będzie gładka i elastyczna, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sól i oliwę z oliwek i kontynuuj ugniatanie, aż sól i olej zostaną włączone, a ciasto będzie gładkie, błyszczące i elastyczne, około 10 minut dłużej. Przykryć miskę folią i odstawić do podwojenia rozmiaru, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mąka powierzchni roboczej i włączyć ciasto. Uformuj go w szorstki prostokąt, a następnie użyj wałka do ciasta, aby rozwinąć go w około prostokąt o wymiarach 14 na 18 cali. Za pomocą noża do ciasta, noża do pizzy lub ostrego noża, pociąć na trzecie, wzdłuż, a następnie pociąć każdy z tych 3 kawałków na sześć 18-calowych pasków. Zbierz każdą grupę sześciu nici razem luźno i uszczypnij jeden koniec każdej grupy razem. Zrób warkocz, traktując każdą grupę po sześć, jakby była to jedna nić. Trzymaj nici luźne i staraj się nie rozciągać ciasta. Kiedy dojdziesz do końca plecionki, przycinaj długie kawałki, uszczypnij końce razem i włóż je pod. Drugi koniec ciasta również podłożyć,
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia, wyregulować stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 177°
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przenieś plecionkę na arkusz podkładu, wyprostuj ją i zrób jak najbardziej równomierną. Przykryć folią i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Gdy ciasto podwoi się, zdejmij folię i umyj jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
8
Piec chleb w 177°, aż będzie ładnie rumiane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Niech Bochenek ostygnie całkowicie na stojaku, aż całkowicie ostygnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn