Chleb Piwny Bazylia

Chleb Piwny Bazylia
Chleb piwny bazylia może być tylko chleb, którego szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Jeśli masz pieprz, rozdarta bazylia, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Please Your Beer Lover With Beer Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. Oil blachę do pieczenia. W misce miksera stojącego na niskim, lub w dużej misce za pomocą łyżki, połączyć mąkę, drożdże, sól, pieprz i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj piwo i wymieszaj, aż ciasto się połączy. Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PiwoPiwo
3
Posypać bazylią i ugniatać delikatnie tylko do momentu włączenia. Uformuj ciasto w okrągły bochenek i przelej na przygotowany arkusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
CiastoCiasto
4
Piec, aż bochenek jest lekko rumiane i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 40 do 45 minut. Obróć bochenek na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić przez co najmniej 10 minut przed krojeniem.Wskazówka: Ten gęsty, obfity chleb jest najlepszy, gdy jest grubo pokrojony i podawany z talerzem świeżych pomidorów lub miską letniego minestrone. Można go również tostować i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MinestronMinestron
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn