Chleb Pepperoni
Chleb Pepperoni wymaga ok. 2 godziny i 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka sera mozzarella, parmezan, kiełbasa pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), Chleb Pepperoni, oraz Chleb Pepperoni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Rozwałkuj zamrożone ciasto chlebowe na prostokąt.
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. Ułóż na cieście pepperoni, ser mozzarella i parmezan.
Posypać włoską przyprawą.
Zwinąć ciasto jak rolki galaretki i szczypta szew do uszczelnienia; miejsce, szew stronie w dół, na przygotowanej blachy do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut, lub do złotego koloru.