Chleb Pepperoni

Chleb Pepperoni
Chleb Pepperoni wymaga ok. 2 godziny i 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka sera mozzarella, parmezan, kiełbasa pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), Chleb Pepperoni, oraz Chleb Pepperoni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj zamrożone ciasto chlebowe na prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto ChleboweCiasto Chlebowe
RolkaRolka
3
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. Ułóż na cieście pepperoni, ser mozzarella i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
CiastoCiasto
JajkoJajko
4
Posypać włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
5
Zwinąć ciasto jak rolki galaretki i szczypta szew do uszczelnienia; miejsce, szew stronie w dół, na przygotowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn