Chleb Parmezanowo-Czosnkowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka parmezanu, czosnku, chudego sera mozzarella o niskiej wilgotności i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan Chleb Czosnkowy, Czosnek Parmezan Chleb (Abm), oraz Czosnek Parmezan Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Chleb kroimy wzdłuż na pół.
Miejsce, ścięte boki do góry, w płytkiej patelni.
Margarynę wymieszać z czosnkiem do wymieszania; rozłożyć na chleb.
Piec 15 min. albo aż mozzarella się roztopi.
Każdy chleb pokroić na pół w poprzek na 6 plastrów.