Chleb Owocowy Kandyzowany
Kandyzowany chleb owocowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji chleba. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 919 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, blanszowane migdały, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, Talerz Kandyzowanych Owoców, oraz Panettone z kandyzowanymi owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie nasmaruj bochenek o wymiarach 8 x 5 cali. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W małej misce, ubić jajka dobrze.
Dodać mleko i roztopione masło lub skracanie i dobrze wymieszać.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon przesiać do dużej miski.
Dodać cukier, przygotowane owoce i orzechy i dobrze wymieszać.
Dodaj mieszaninę jaj do mieszanki owoców i orzechów, mieszając wystarczająco, aby wymieszać. Zamień ciasto w natłuszczoną puszkę bochenka.
Umieść patelnię na środku piekarnika na środkowym stojaku.
Piec przez 60 do 70 minut. Włącz na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia na kilka godzin przed krojeniem.