Chleb Nadziewany Salsą
Chleb nadziewany salsą może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 2194 kalorii, 45 g białka i 91 g tłuszczu. Za 2,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 51% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką czosnek, sól, ser m arella i kilka innych składników, możesz to zrobić. To niedrogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 71% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Bread Pakora (2 sposoby) – Pakoda z nadzieniem ziemniaczanym i zwykłym chlebem, Nadziewane ziemniaki z salsą i fasolą oraz Awokado nadziewane salsą kukurydzianą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé to moje ulubione dania meksykańskie. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Winnica Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
To wino do starzenia, ale przyjemne do picia już teraz. W złożonym nosie aromaty jeżyn, konfitur śliwkowych i drzewa sandałowego. Podniebienie, szerokie i gładkie, ukazuje idealną równowagę pomiędzy atrakcyjnymi owocami i eleganckim dębem. Żywa kwasowość utrzymuje wino do końca i zapewnia długi potencjał starzenia tego wspaniałego wina.