Chleb Nadziewany Salsą

Chleb Nadziewany Salsą
Chleb nadziewany salsą może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 2194 kalorii, 45 g białka i 91 g tłuszczu. Za 2,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 51% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką czosnek, sól, ser m arella i kilka innych składników, możesz to zrobić. To niedrogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 71% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Bread Pakora (2 sposoby) – Pakoda z nadzieniem ziemniaczanym i zwykłym chlebem, Nadziewane ziemniaki z salsą i fasolą oraz Awokado nadziewane salsą kukurydzianą.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé to moje ulubione dania meksykańskie. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Winnica Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
To wino do starzenia, ale przyjemne do picia już teraz. W złożonym nosie aromaty jeżyn, konfitur śliwkowych i drzewa sandałowego. Podniebienie, szerokie i gładkie, ukazuje idealną równowagę pomiędzy atrakcyjnymi owocami i eleganckim dębem. Żywa kwasowość utrzymuje wino do końca i zapewnia długi potencjał starzenia tego wspaniałego wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn