Chleb Miodowo-Orzechowy Jagodowy
Jagodowy chleb miodowo-orzechowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, wodę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Cookie Madness ma 62 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Maślany miodowy chleb piwny z miodowym masłem, oraz Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj patelnię bochenkową 9×5 cali (moja była nieco mniejsza) z dodatkiem mąki spray.In miskę, wymieszać mąkę, cynamon, proszek do pieczenia i sól. Zestaw aside.In miskę miksera stojaka lub w dużej misce mieszania za pomocą miksera ręcznego, ubić masło i cukier, aż kremowy. Ubić w skórce cytrynowej i wanilii, następnie ubić w miodzie i wodzie. W tym momencie mieszanina powinna wyglądać trochę zsiadłe i dziwne. Kontynuuj ubijanie i skrobanie boków miski, a następnie ubijaj jajka, jeden po drugim, aż do wymieszania. Ręcznie stopniowo dodawać mieszankę mąki mieszając, aż do jej wymieszania(jeśli używasz miksera stojącego z łopatką, możesz to zrobić z łopatką ustawioną na niskim poziomie, ale nie radzę robić tego z niską prędkością miksera ręcznego, ponieważ możesz przypadkowo przebić).Wymieszać orzechy, a następnie mrożone jagody.
Wlać mieszaninę do patelni i piec na środkowej półce przez 70 minut, ekranując wierzch folią w ciągu ostatnich 20 minut, aby nie zarumienić się zbyt mocno.
Niech chleb ostygnie przez kilka godzin, a następnie wyjąć go z patelni i pokroić.