Chleb Małpi Z Toffi
Pieczywo maślane małpy wymaga około 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1787 kalorii, 9g białka, oraz 99g tłuszczu każdy. Na 5,78 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, bułki obiadowe, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Karmelowy Chleb Małpy + Wideo, Śmiesznie łatwy chleb Małpi mamy, oraz Bananowy Brioche Małpi Chleb Z Moloko Milk Stout Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż roladki na patelni z rurką. Kawałki margaryny rozsypać równomiernie na rolkach.
W misce wymieszać budyń wymieszać, brązowy cukier i cynamon; zalać bułkami.
Umieść ręcznik na patelni rurki i całe ciasto do wyrośnięcia przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać mleko na wyrośnięte ciasto, pozwalając mleko przesiąkać przez wszelkie luki.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 20 do 23 protokół. Pozostawić chleb na 5 minut. Odwróć patelnię na blachę do pieczenia lub dużą płytę, aby służyć.