Chleb Mandel
Chleb Mandel jest bezmleczne i wegetariańskie przepis na 108 porcji. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo przystępny chleb. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ekstrakt migdałowy, migdały, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Mandel Bubbie Ruth, Chleb Mandelowy Z Ciemnej Czekolady, oraz Chleb Mandel Bubbie Ruth dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij jajka, 1 szklankę cukru i sól na średniej prędkości mikserem elektrycznym do wymieszania; dodaj 1/4 szklanki oleju, ubijając do wymieszania.
Połączyć 1/4 szklanki mąki i migdałów, podrzucając do herbu.
Połącz pozostałe 3 1/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki cynamonu; dodaj do mieszaniny jaj na przemian z pozostałymi 3/4 szklanki oleju, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj ekstrakty i prażoną mieszankę migdałów.
Podzielić ciasto na 8 porcji; uformować każdą porcję w 8-x 3-calowy dziennik na lekko nasmarowanych blach do pieczenia (4 dzienniki mogą być umieszczone w poprzek na każdym z 2 blach do pieczenia). Wymieszać pozostałą 1/4 szklanki cukru i 2 łyżki cynamonu; posypać równomiernie kłody.
Piec w 350 przez 25 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Pokrój ukośnie na plastry o grubości 1/2 cala.
Ułóż plastry płasko na blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; obrócić plastry i piec jeszcze 5 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.