Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee
Przepis Crawfish Jalapeno Cheese Cornbread zwieńczona etouffee Crawfish może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 5 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz ogony raków, sos worcestershire, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi chleb. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Etouffee z raków, smażony Sum, ryż, grillowane szparagi i chleb kukurydziany, Langusta Etouffée, oraz Crawfish Etouffee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na chleb kukurydziany: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. nasmaruj wystarczająco patelnie na babeczki, aby uzyskać 60 chlebów kukurydzianych.
W dużej misce wymieszać mieszankę chleba kukurydzianego, mleko i jajka. Podczas mieszania, powoli dodać papryki jalapeno, cukier, ser, raki i kukurydza.
Dodać przyprawę kreolską i wlać do przygotowanych patelni cupcake (daje około 60 babeczek). Gotować, aż gotowe, 50 do 55 protokół.
Do etouffee: w garnku roztopić masło na średnim ogniu. Gdy masło jest bulgotanie, dodać mąkę do zasmażki, stale mieszając, aby zapobiec lub usunąć wszelkie grudki. Gotować zasmażkę przez 5 minut; nie brązowieć. Mieszać w cebuli i papryki i saute aż cebula są przezroczyste, o 10 protokół.
Dodać czosnek i saute 3 protokół. Wymieszać w ogonach raków. Powoli wlać wystarczającą ilość wody, aby osiągnąć nieco grubszą konsystencję niż zupa. Doprawić kminkiem, ostrym sosem, sosem Worcestershire oraz solą i pieprzem, do smaku. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Podawać 2 muffinki na osobę z sosem polane na wierzchu.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło.
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.
Pale gold in color, this Cava has aromas of ripe white peaches, toasted baguette with hints of lemon citrus and apricots. The palate is rich and broad with flavors of green apple, jasmine green tea and toasted almonds. This brut nature cava is extremely versatile because no dosage added, so the acidity and bubbles clean your palate after each bite. Recommended dishes: garlic shrimp, miso-marinated sea bass, sesame encrusted tuna, chicken tikka masala and Jamon Iberico.