Chleb kukurydziany z orzechami pekanowymi z masłem miodowym
Przepis Pecan-Topped Cornbread z masłem miodowym może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Ten chleb ma 264 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki kukurydzianej, mąki, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, Czekoladowe Masło Orzechowe Z Dodatkiem Miodu Ciasteczka Owsiane, oraz Najlepszy chleb kukurydziany {i puszyste masło miodowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 9-lub 8-calową okrągłą patelnię z pieczeniem w sprayu z mąką. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki chleb kukurydziany z wyjątkiem pekan, aż dobrze wymieszane.
Posypać orzechami pekan równomiernie na wierzchu.
Piec 35 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Tymczasem, w małej misce, beat 1/2 szklanki masła z łyżką, aż kremowy. Powoli ubić w miodzie i soli, aż dobrze wymieszane.
Podawać ciepły chleb kukurydziany z masłem miodowym.