Chleb Kukurydziany Pomarańczowo-Rozmarynowy Madeleines
Chleb kukurydziany pomarańczowo-rozmarynowy może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 120 i kosztuje 3 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 14 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, maślankę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chleb Kukurydziany Madeleines, Chleb Kukurydziany Madeleines, oraz Chleb kukurydziany z porami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, 1/4 szklanki cukru, skórkę pomarańczową i rozmaryn w dużej misce.
Dodać maślankę, roztopione masło i jajka.
Ubij razem aż do wymieszania. Łyżka ciasto na lekko nasmarowane błyszczące Patelnie madeleine, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec, w partiach, 16 do 18 minut lub do złotego koloru.
Natychmiast wyjąć z patelni.
Podawać na gorąco lub całkowicie schłodzić na stojakach z drutu (około 20 minut) i zamrozić w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym do 1 miesiąca. Aby służyć, ułóż żądaną ilość madeleines na blasze do pieczenia i piec w 350 przez 5 do 6 minut lub aż do dokładnie ogrzanego.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.