Chleb Jęczmienny
Chleb jęczmienny jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Jęczmienny Na Zakwasie, Surowy Kiełkujący Jęczmień Migdał Len Biały Chleb, oraz Jarzynowa Zupa jęczmienna {inspirowana chlebem Panera}.
Instrukcje
Rozgrzej grill gazowy na małym ogniu przez co najmniej 10 minut.
Lekko pocierać boki i dół 4 do 5-quart holenderski piekarnik z olejem rzepakowym i odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia. W małej misce wymieszać miód, 1/4 szklanki oleju, jajka i mleko.
Dodać mokre składniki do suchych składników i mieszać do połączenia.
Wlać ciasto do przygotowanego holenderskiego piekarnika; nie przykrywać pokrywką.
Umieść holenderski piekarnik na grillu i zamknij pokrywę grilla. Gotować z zamkniętą pokrywą przez 35 do 40 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 190 stopni F. pozostawić do ostygnięcia w holenderskim piekarniku przez co najmniej 5 minut przed włączeniem do regału chłodzącego.
* Uwaga kucharza: do pieczenia w tradycyjnym piekarniku, piec w piekarniku 350 stopni F przez 25 do 30 minut lub aż chleb osiągnie temperaturę wewnętrzną 190 stopni F.