Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba jogurtowo-Cukiniowego z orzechami włoskimi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi, Chleb jogurtowo-cukiniowy z orzechami włoskimi, oraz Cukinia chleb bananowy z orzechami włoskimi i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło i mąka 9-na-4 1/2-calowy metalowy bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Rozłóż połówki orzecha włoskiego na talerzu i tosty przez około 8 minut, aż będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha Włoskiego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tosty
4
Prażone orzechy włoskie przełożyć na deskę do krojenia i grubo posiekać, a następnie zamrozić na 5 minut do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
W dużej misce ubić mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W średniej misce wymieszaj cukier z jajkami, olejem roślinnym i jogurtem beztłuszczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Bez Tłuszczu
Soda Oczyszczona
Olej Roślinny
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj mokre składniki do suchych składników wraz z startą cukinią i prażonymi orzechami włoskimi i mieszaj, aż ciasto będzie równomiernie nawilżone. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez około 1 godzinę i 10 minut, aż Bochenek wzrośnie i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Orzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia
7
Pozostaw bochenek do ostygnięcia na półce na 30 minut przed wyjmowaniem i podawaniem.