Chleb Jagodowo-Bananowy
Chleb jagodowo-bananowy wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 139 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mąki, dojrzałych bananów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb Bananowy Jagodowy, oraz Chleb Jagodowo-Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko sojowe wymieszać z 1 łyżką soku z cytryny i odstawić, aż się zsiadnie. (Jeśli używasz sosu jabłkowego, pomiń ten krok i dodaj sok z cytryny do bananów.) W dużej misce rozgnieść banany i dodać pozostały sok z cytryny, mleko sojowe i nektar z agawy. Dobrze wymieszać, aby połączyć. W osobnej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól.
Dodaj suche składniki do mieszanki bananów i mieszaj, aż mieszanina zostanie dobrze połączona. Złóż jagody.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni i piec, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 50-60 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed krojeniem i podaniem.