Chleb Jabłkowo-Orzechowy
Chleb jabłkowo-orzechowy to Wegetariańskie chleb. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 11g tłuszczu i w sumie 223 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, maślankę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Data i nakrętki moc bary, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Borówka Bananowa Pieczone Płatki Owsiane dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce posmaruj masło i 1 szklankę cukru.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj wanilię.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z maślanką. Dodaj jabłko i orzechy.
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 9 cali. x 5-w. Bochenek.
Połącz cynamon i pozostały cukier; posyp ciasto.
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut; wyjmij z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.