Chleb Francuski Faszerowany Z Grilla
Pieczywo Francuskie nadziewane z grilla wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Faszerowany Chleb Francuski, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Spryskaj 18-calowy kawałek folii o dużej wytrzymałości za pomocą sprayu do gotowania.
Pokroić bochenek chleba po przekątnej na 12 plastrów w ciągu 1/2 cala DNA bochenka.
Posmarować pesto po obu stronach plasterków.
Posypać plastry serem. Bezpiecznie owinąć Bochenek w folię.
Grill chleb odkryte 5 do 6 cali od średniego ciepła o 10 minut, obracając raz, aż gorące.