Chleb Dyniowy Nutella Swirl
Nutella Swirl Pumpkin Bread może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 333 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Mieszanka sody oczyszczonej, Nutelli, zmielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Z Dyni Nutella Swirl, Pumpkin Nutella Swirl Bread Lub Muffins, oraz Ciasto Dyniowe Nutella Swirl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj dwie patelnie bochenkowe 9×5 cali.
W dużej misce wymieszaj puree z dyni, jajka, olej, wodę i cukier za pomocą miksera elektrycznego.
W osobnej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i imbir. Za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości, wymieszać suche składniki z mieszaniną dyni, aż tylko mieszane.
Wlać do przygotowanych patelni.
Weź połowę Nutelli i wrzuć łyżki na wierzch ciasta (aby każdy Bochenek miał w sumie około 1/4 szklanki Nutelli). Użyj noża i zacznij obracać Nutellą z cieście, co figure ósemki na cieście kilka razy.Powtórz z drugim bochenkiem.
Piec przez około 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.