Chleb drożdżowy jabłkowy trwa z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten chleb ma 243 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga cierpkiego jabłka, soli, jajka i mąki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Jesienny Chleb Drożdżowy Jabłkowy, Jesienny Chleb Drożdżowy Jabłkowy, oraz Jabłkowo-Cynamonowy Chleb Drożdżowy Z Dyni są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Wlej masło do 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Wymieszaj cukier i cynamon; posyp masłem. Ułóż plasterki jabłka na patelni.
W misce wymieszaj drożdże, wodę, cukier, sól i 1 szklankę mąki; ubijaj przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Drożdże
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj jajko, tłuszcz i pozostałą mąkę. Pokonaj przez 1 minutę. Upuść ciasto łyżkami na jabłka. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce, aż prawie się podwoi, około 1 godziny.