Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba cytrynowego. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), Bezglutenowy chleb cytrynowy z polewą miodowo-cytrynową, oraz Cytrynowy chleb makowy z lukrem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; dodać do śmietany na przemian z mlekiem. Złożyć w pekan i skórki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skórka Z Cytryny
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
4
Łyżka do dwóch nasmarowanych 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Do glazury, połączyć cukier i sok z cytryny. Natychmiast łyżką na chleb. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.