Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona lnu, dodatkowe nasiona sezamu, skrobię ziemniaczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chleb Słonecznikowy Bez Ziaren Bez Orzechów {Bez Cukru I Glutenu}, Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), oraz Chleb z pomidorów wiśniowych, oliwek i tymianku Focaccia (bezglutenowy i zbożowy).
Instrukcje
1
Tłuszcz i mąka ryżowa chleb 9x5 pan.In miska miksera elektrycznego przesiać razem mąkę ryżową, sorgo, jeśli używasz, skrobia z tapioki, skrobia ziemniaczana, guma guar, proszek do pieczenia, drożdże i sól. Zmiel quinoa, migdały, nasiona lnu, słonecznika i sezamu i dwie łyżki nasion chia w czystym młynku do kawy, aż bardzo dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Guar
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Nasiona Chia
Siemię Lniane
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sorgo
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1-1/2 Szklanki Piwa
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj z suchymi składnikami na małej prędkości, aż dobrze się połączą i nie pozostaną grudki.Wymieszaj pozostałe dwie łyżki nasion chia w 1/2 szklanki wody. Trzy minuty później dobrze wymieszać i ustawić aside.In średnia miska ubić jajka, 3/4 szklanki ciepłej wody, oliwa z oliwek, miód, ocet, i melasa, jeśli używasz, aż dobrze połączone. Wymieszać mieszankę chia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Chia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj w jednym zrzutu do suchych składników, a następnie ubijaj średnio-wysoko przez 4 minuty, scaping w dół w razie potrzeby.
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Rozprowadzić równomiernie mokrą szpatułką, przeciąć środek ostrym nożem i posypać pozostałymi nasionami sezamu, jeśli chcesz.Wyrastaj ciasto przez około 45 minut, aż ledwo dotrze do górnej części patelni.(Wznoszę mój nad miską wrzącej wody z regałem chłodzącym na górze, w kuchence mikrofalowej, bardzo skutecznie i zajmuje to tylko 20 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Piec w temperaturze 350 stopni w nagrzanym piekarniku przez 45 do 60 minut, aż góra będzie średnio brązowa, a temperatura wewnętrzna wynosi od 208 do 210 stopni.Pozostawić do ostygnięcia przed krojeniem ząbkowanym nożem.