Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną
Kwaśna śmietana chleb bananowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 399 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz proszek do pieczenia, krem, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną, Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną, oraz Najlepszy Chleb Bananowy Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek 5x9 cali.
Rozgnieść 2 banany w misce widelcem.
Umieść pozostałe 2 banany w oddzielnej misce z 1 szklanką cukru i ubić banany i cukier mikserem elektrycznym, aż śmietana i puszyste, 3 protokół. Ubij w roztopionym maśle, jajkach, śmietanie i ekstrakcie waniliowym, aż do całkowitego połączenia.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem w misce i wymieszać mieszaninę mąki z cukrem bananowym. Złóż puree bananowe i orzechy włoskie.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka i stuknąć patelnię kilka razy na blacie, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne. Wymieszać 2 łyżeczki cukru z cynamonem w małej misce i posypać cukier cynamonowy na wierzch bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb będzie złoty kolor na górze i ustawić w centrum, 1 godzinę i 15 minut; obrócić patelnię chleba w piekarniku w połowie pieczenia. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem, aby zakończyć chłodzenie na stojaku z drutu.