Chleb Bananowy Wolno Gotujący Bourbon
Slow-Cooker Bourbon Banana Bread może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką cukier puder, bourbon, mix i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Chleb Bananowy Wolno Gotujący Bourbon, Slow Cooker ciasto bananowe z sosem z brązowego cukru, oraz Kurczak Bourbon Wolnoopalający.
Instrukcje
Nasmarować dno tylko z 3 1/2 - do 4-quart okrągły powolny kuchenka ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
Posypać lekko 2 łyżeczkami mieszanki Bisquick.
W dużej misce, wymieszać banany, cukier granulowany, 1/3 szklanki roztopionego masła, 2 łyżki bourbon, wanilia i jajka, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w pozostałej mieszance Bisquick, cynamon, chipsy czekoladowe i 1/2 szklanki orzechów pekan, aż dobrze wymieszane.
Okładka; gotować na wysokim ogniu ustawienie 1 godzina 30 minut do 2 godzin lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysty. Wyłącz powolną kuchenkę; Odkryj i usuń ceramiczną podstawę z kuchenki do stojaka chłodzącego.
Poluzuj krawędź chleba cienką metalową łopatką.
Wyjmij chleb z wolnej kuchenki do regału chłodzącego. Chłodny 1 godzina.
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż będą gładkie i konsystencja gęstego syropu.
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki orzechów pekan.