Chleb Bananowy O Niższej Zawartości Tłuszczu I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele porannych przepisów na posiłek, więc daj niższy Tłusty chleb bananowy i spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. 162 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Łatwy Niższy Cukier Bananowy Chleb Lniany, Cinnamon Bun Bread: Bezglutenowe, Wegańskie I Niższe Opcje Cukru, oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj jedną patelnię z bochenkiem 9x5x3 cali z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W średniej misce, ubić biały cukier i margarynę lub masło, aż będzie gładka i kremowa. Ubić jajka, wodę i banany z mieszaniną cukru, aż będzie dobrze wymieszane.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia, aż mieszanina zostanie zwilżona. Pamiętaj, aby zeskrobać boki miski, aby wymieszać wszystkie składniki.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 60 minut. Chleb robi się, gdy góra jest jędrna w dotyku i ma złoty brązowy kolor. Czas zależy od wielkości bochenka i rodzaju piekarnika. Po wyjęciu chleba z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia na jego stronie przez 10 minut, następnie wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku. Ten chleb jest również doskonały, jeśli dodasz mini chipsy czekoladowe lub małe kawałki owoców do mieszanki tuż przed pieczeniem.